Skin & Care

Hannah huidverbetering

Skin Compleet

Iedere huid vraagt om maatwerk. Daarom werk ik niet met een divers behandelaanbod maar alleen met één soort behandeling: Skin Compleet.

Met de Skin Compleet behandeling kan ik me volledig richten op waar jouw huid, op dat moment, het meest bij gebaat is. Uiteraard afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo werken we samen aan een optimale huidverbetering.

De Skin Compleet behandeling duurt 60 minuten en heeft een all-in prijs van €85.

Hier is dus (afhankelijk van jouw behoefte) o.a. harsen/epileren, verven, peelen, bindweefselmassage en Ultra Sound behandeling bij inbegrepen

Ultra geluid

Een heerlijk ontspannende, volledig pijnloze en uiterst effectieve aanvulling op behandelingen.

Een kleine greep uit de effecten:

 • stralende en egale teint
 • direct een mooie glow
 • vermindering van pigmentvlekken
 • versoepeling van de huid
 • een spierontspannende werking
 • stevige en strakkere huid

Gezichtsbehandeling

Een ontspannen kennismakingsbehandeling

De Hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van Hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

Aan de slag met huid verbetering

In deze behandeling staan de 5 huid verbeterende stappen van het Hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie en op basis van wetenschappelijke onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid

Naar wens is waxen bovenlip en/of wenkbrauwen en verven van de wenkbrauwen inbegrepen in deze behandeling.

The total package!

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de Hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Bindweefselmassage, (en naar wens) waxen bovenlip en/of waxen en epileren wenkbrauwen en verven van de wenkbrauwen zijn inbegrepen in deze behandeling.

Een krachtige boost voor huidverjonging

De Hannah intense treatment is een intensieve vervolgbehandeling waarbij de nadruk wordt gelegd op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat:

 • Pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen
 • Onzuiverheden verminderen door zijn antimicrobiële werking
 • Reguleert de talgproductie
 • Verzacht littekens
 • Vermindert roodheid en huidirritaties
 • Verbetert de algehele huidconditie en huidstructuur
 • Verhoogt de opname van voedingstoffen
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Ook geschikt voor de gevoelige huid

De behandeling bestaat uit:

Reiniging, enzymatische peeling,Trans6peel in combinatie met een intensere Hannah bindweefselmassage van het gelaat, epileren/waxen, verwijderen onzuiverheden, diversen werkstoffen aangepast aan je huid.

Let op: na de behandeling dient een aantal dagen felle zon vermeden te worden en  voldoende zonbescherming aangebracht te worden.

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, de reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Als de huid goed doorbloedt is, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding zijn de celwanden bijna niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Daardoor kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.Door de Bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie verbeterd en zodoende wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
 • strakkere huid
 • verbetering van de huidconditie
 • stimulatie van de huiddoorbloeding
 • stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • verbetering van de opname van werkstoffen
 • versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • bevordering van de celdeling
 • verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • verbetering van de huidweerstand
 • fijnere poriën
 • positief effect bij acne
ResultaatAl na één bindweefselmassage voor het gezicht is resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te boeken zijn meerdere behandelingen raadzaam. De huid zal er steeds beter uit gaan zien.

Overige behandelingen

Epileren wenkbrauwen
Epileren en verven wenkbrauwen
Epileren wenkbrauwen en waxen bovenlip
Epileren en verven wenkbrauwen en waxen bovenlip
Verven wimpers
Verven wimpers en wenkbrauwen
Henna Brows
Lash Volume Lift
Waxen onderbenen
Waxen bovenlip

€ 12,00
€ 18,50
€ 25,00
€ 28,50
€ 10,00
€ 18,50
€ 30,00
€ 40,00
€ 25,00
€ 18,50

Gezichtsbehandeling

De hannah Experience € 80
The total package! We nemen jouw huid maar liefst anderhalf uur onder behandeling waarbij we veel aandacht geven aan de hannah bindweefselmassage. Dit is één van de meest succesvolle behandelmethodes om de huid effectief te verbeteren. Er zal eerst een korte intake plaats vinden gecombineerd met een huidmeeting zodat we samen aan huidverbetering kunnen werken! Bij deze behandeling zit ook het epileren van de wenkbrauwen en/of het waxen van de bovenlip inbegrepen. Daarnaast zal de behandeling voortgezet worden met de volgende stappen: -Reinigen -Peelen -Stimuleren -Herstellen -Beschermen -Bindweefelmassage Een professioneel uitgevoerde Bindweefselmassage, waarbij het onderliggende bindweefsel in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse intensieve massagetechnieken, zorgt voor een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten. De unieke hannah Bindweefselmassage is een heel succesvolle en vooral resultaatgerichte behandeling bij het genereren van zichtbare en voelbare huidverbetering. Door de juiste producten met deze intensief huidverbeterende massagetherapie te combineren wordt gezorgd dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, verbetert de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is zij beter in staat om voedingstoffen uit huidverbeterende producten op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder meer rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent namelijk dat de celwanden nauwelijks in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie in de huid verbeterd en wordt daarmee de algehele huidconditie geoptimaliseerd. Het werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook een zeer aangename en ontspannen werking. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience.

Hannah Xpress € 60
The hour of power!Het hannah-systeem kent vijf stappen om tot een optimale huidverbetering te komen. Alle stappen komen aan bod, maar de behandeling is wel afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie waardoor deze voor iedereen geschikt is. Er zal eerst een korte intake plaats vinden gecombineerd met een huidmeeting zodat we samen aan huidverbetering kunnen werken! Bij deze behandeling zit ook het epileren van de wenkbrauwen en/of het waxen van de bovenlip inbegrepen. Daarnaast zal de behandeling voortgezet worden met de volgende stappen: -Reinigen -Peelen -Stimuleren -Herstellen -Beschermen

Intense Treatment Trans6peel €95

Hannah Meet & Treat €50

Bindweefselmassage €50

Overige behandelingen

Epileren en waxen wenkbrauwen Epileren, waxen en verven wenkbrauwen Verven wimpers Verven wimpers en wenkbrauwen Waxen bovenbenen of onderbenen Waxen beide gehele benen
€ 12,00 € 18,50 € 10,00 € 18,50 € 25,00 € 35,00
Scroll naar boven